VRATA

Vrata so prva stvar ki jo ljudje vidijo ko pridejo v vašo hišo. Zato ne dovolite da si bodo že na začetku ustvarili slab vtis o vašem domu. Pozdravite jih z izvirno oblikovanimi vrati lepega videza!

Barva, steklo in polnila
Ker so vrata nekako portal v vašo hišo ali stanovanje, igra veliko vlogo tudi steklo v njih, katerega barvo in vrsto vam seveda svetujemo, lahko pa ga tudi samo izberete. Poleg tega so vam na voljo tudi aluminijasta polnila.

Barve lahko izbirate iz barvne lestvice RAL ki vsebuje preko 100 barv, barvne lestvice NCS in barve po tovarniški lestvici. Barvo vam tudi svetujemo glede na barvo pohištva ali barvo fasade, tako da se bodo vaša vrata popolnoma skladala z objektom. Poleg tega vam ponujamo tudi eluksirane profile. Eluksaža je že vrsto let znana metoda za najučinkovitejšo zaščito aluminija pred korozijo.

Posebna vrsta vrat so vrata v kombinaciji aluminij-les. Taka vrata dajejo občutek topline, saj so navzven iz aluminija, na notranji strani pa obdana z lesom. Lahko izbirate med več deset različnimi vrstami lesa in različnimi barvami aluminija.

Oblika in varnost
Ponujamo vam vrata po vaši izbiri in vam na podlagi dolgoletnih izkušenj svetujemo obliko in izgled vrat glede na izgled objekta.

Vrata z nadsvetlobo so pogosto zaželjen primer, zato izdelujemo različne vzorce v nadsvetlobnih delih, ki se seveda skladajo z vrati, tako da nastane celota, ki bo krasila vaš vhod.

Pri vratih je zelo pomembna varnost zaklepanja, zato damo na to v našem podjetju velik poudarek. Obstajajo možnosti z enostavnim zaklepanjem, do možnosti zaklepa s pomočjo magnetne kartice ali celo identificiranja osebe s pomočjo prstnega odtisa.

Posebne oblike
Poleg vrat po merah vam nudimo tudi že izdelana aluminijasta vrata s posebnimi vzorci iz aluminijastega polnila in zanimivimi dekorativnimi stekli. Taka vrata ne izdelujemo, ampak jih za vas naročimo in montiramo. Lahko izbirate med več kot 100 različnimi dizajni iz kataloga.

Izdelujemo tudi garažna vrata v enakih barvah kot vhodna vrata, poleg tega je pri nas mogoče dobiti še harmonična vrata, primerna za večje odprtine v objektih.

Ker vrata nastopajo tudi v stanovanju in med prostori, lahko pri nas dobite tudi notranja aluminijasta vrata po merah.